Kennisgeving beschikking, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend:

Locatie

Omschrijving

Activiteiten:

Bijsterhuizenstraat 12

Beuningen Gld.

verbouwen van een stal naar

kantine/recreatieruimte ten

behoeve van een zorgboerderij

Bouwen

Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Slopen van een bouwwerk

Milieuneutraal wijzigen van een inrichting

U kunt de aanvraag, de beschikking en bijbehorende stukken inzien met ingang van 1 september 2011 tot en met 13 oktober 2011. De stukken zijn raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

  • 1. Inzage elke werkdag tijdens de gebruikelijke openingstijden of op afspraak buiten deze tijden, op de afdeling VROM in het gemeentehuis.

  • 2. Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (ga naar Bestemmingsplannen→vul in Gelderland en Beuningen(GLD)).

  • 3. Via de website www.beuningen.nl (Ga naar Actueel→bekendmakingen→Omgevingsvergunningen).

Belanghebbenden kunnen vanaf 2 september 2011 binnen zes weken, dus tot en met 13 oktober 2011, een schriftelijk gemotiveerd beroepschrift indienen tegen de beschikking, bij de Rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van de besluiten niet op. Bij een spoedeisend belang, bijvoorbeeld wanneer er een onomkeerbare situatie dreigt te ontstaan, kan degene die een beroepschrift heeft ingediend ook een voorlopige voorziening vragen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Arnhem.

Naar boven