Ontwerp bestemmingsplan Leusden-oost–Cohensteeg e.o.

Vanaf 1 september tot en met 12 oktober 2011 ligt het ontwerp bestemmingsplan Leusden-Oost–Cohensteeg e.o. ter inzage. Tijdens deze periode kunt u het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.103-0301. U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook inzien bij het omgevingsloket op werkdagen tussen 9:00 en 13:00 uur.

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.103-/NL.IMRO.0327.103-0301

Het bestemmingsplan

Het plangebied omvat de woonwijken rond het fietspad de Cohensteeg in Leusden, te weten: Akkerhoeve, Noordwijck, Langebeek, Bosveld, Munnikhove en Zwanenburg. Het bestemmingsplan is gericht op het behoud van de bestaande leefomgeving. Er worden geen nieuwe woningen of grote ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Uw zienswijze moet uiterlijk 12 oktober 2011 door ons zijn ontvangen. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen kan tot drie werkdagen voor afloop van de termijn van de ter inzage legging telefonisch via het nummer 14 033 een afspraak worden gemaakt met Jordi Bunnik.

Kijk voor meer informatie op www.leusden.nl/bestemmingsplannen.

Naar boven