Vaststelling wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied 2008 - Wijzigingsplan Houwerzijl Vlakkeriet 2’

Burgemeester en wethouders van De Marne maken bekend dat zij op 23 augustus 2011 het wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied 2008 - Wijzigingsplan Houwerzijl Vlakkeriet 2’ hebben vastgesteld. Het plan behelst het vergroten van het bouwperceel aan de Vlakkeriet 2 te Houwerzijl tot 2 ha. ten behoeve van de bouw van een ligboxenstal.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt van 2 september 2011 tot en met 13 oktober 2011 ter inzage in het gemeentehuis van De Marne, R. Ritzemastraat 2 in Leens. Ook is het plan elektronisch beschikbaar op onze website www.demarne.nl.

Gedurende de termijn van tervisielegging kunnen belanghebbenden tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op de eerste dag na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven