Ontwerpbestemmingsplan Buitenwonen aan de Linten

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Buitengebied Zuid, Buitenwonen aan de Linten(NL.IMRO.0758.BP2011059009-0301) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouwmogelijkheden van een aantal nieuwe woningen in het buitengebied van Breda in het kader van de Ruimte voor Ruimte-regeling.

Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Breda maken tevens bekend dat ter inzage worden gelegd drie ontwerpbesluiten tot vaststelling van hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting als bedoeld in de Wet geluidhinder voor het wegverkeer ten behoeve van het bestemmingsplan Buitengebied Zuid, Buitenwonen aan de Linten.

Ter inzage

Het bestemmingsplan Buitengebied Zuid, Buitenwonen aan de Linten en de ontwerpbesluiten hogere waarden liggen van donderdag 1 september 2011 tot en met woensdag 12 oktober 2011 ter inzage bij Infobalie 19–20 in het Stadskantoor. De stukken zijn tevens te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen Wijken en Vervoer’ → ‘Ruimtelijke Plannen’ → ‘Bestemmingsplannen ter inzage’.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk of mondeling uw zienswijze op deze stukken naar voren brengen met dien verstande dat:

  • zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan Buitengebeid Zuid, Buitenwonen aan de Linten gericht moeten worden aan de gemeenteraad van de gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda;

  • zienswijzen tegen de ontwerpbesluiten hogere waarden gericht moeten worden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH te Breda;

  • voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan tijdens werkdagen een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer (076) 5299167.

Breda, 31 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek,

secretaris.

Naar boven