Vastgestelde projectomgevingsvergunning ‘Kerkstraat 114 in Giesbeek’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een projectomgevingsvergunning ongewijzigd hebben vastgesteld voor de Kerkstraat 114 in Giesbeek. Met dit besluit wordt beoogd om de bouw van een woning mogelijk te maken.

Inzage

Het vaststellingsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 1 september 2011 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Ruimte van de Publieksbalie in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via:

de gemeentelijke website www.zevenaar.nl.

Beroep

Tegen de ontwerpprojectomgevingsvergunning zijn geen zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders ingediend. Hierdoor kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest, gedurende de inzagetermijn beroep instellen. Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar:

Arrondissementsrechtbank

Sector bestuursrecht, Postbus 9030

6800 EM Arnhem

In een beroepschrift moet in ieder geval vermeld worden tegen welk besluit het beroepschrift is gericht en waarom. Het beroepschrift moet binnen zes weken zijn ingediend. Daarmee wordt voorkomen dat de Rechtbank het beroep niet in behandeling kan nemen. De termijn begint de dag na terinzagelegging van dit besluit.

In werking treden projectomgevingsvergunning

Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank een voorlopige voorziening (schorsing) worden gevraagd.

Zevenaar, 31 augustus 2011

Naar boven