Opnieuw terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Sassenheim-West

Identificatienummer: NL.IMRO.1525.BP2010SAS03003-0302

Door een technische storing is het op donderdag 18 augustus 2011 helaas niet gelukt om het ontwerpbestemmingsplan Sassenheim-West op tijd op de website te plaatsen van de gemeente Teylingen. Wij leggen dit ontwerpbestemmingsplan daarom opnieuw ter inzage.

Toelichting op het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan biedt het planologisch en juridisch kader voor het gebruik van gronden en opstallen en de realisatie van diverse bouwmogelijkheden.

Het plangebied betreft het woongebied ten westen van Sassenheim en is een geografisch aaneengesloten gebied dat in hoofdzaak een woonfunctie heeft, maar ook gedeeltelijk een gemengde functionele structuur heeft. Inhoudelijk is het bestemmingsplan voornamelijk gericht op het conserveren van de bestaande woonwijk en het agrarisch gebied, het herinrichten en uitbreiden van het sportterrein op het complex Roodemolenpolder en daarnaast het mogelijk maken van de gewenste ruimtelijke ontwikkelingen op de locatie Post Promenade op de hoek Hoofdstraat/Koetsiersweg.

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Sassenheim-West , bestaande uit een verbeelding, planregels en een toelichting, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van donderdag 1 september 2011 tot en met woensdag 12 oktober 2011 voor eenieder ter inzage ligt.

De digitale versie van dit voorontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder de rubriek ‘Plannen en projecten – Sassenheim – ontwerpbestemmingsplan Sassenheim-West’ vindt u een link naar het digitale voorontwerpbestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf van de analoge versie van het ontwerpbestemmingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit Ruimtelijke Ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijze

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoonnummer 14 0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via het e-mailadres gemeente@teylingen.nl.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Nienke van Beek en Koos van Kampen via telefoonnummer 14 0252.

Naar boven