Ontwerpbestemmingsplan Grotestraat 47

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Grotestraat 47 te Sambeek ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het pand aan de Grotestraat 47 en het perceel daarachter. De bestaande woning aan de Grotestraat 47 zal worden gesplitst in drie wooneenheden. Daarnaast maakt het bestemmingsplan het mogelijk dat op het perceel achter de Grotestraat 47 twee patio-woningen opgericht kunnen worden. Deze patio-woningen worden ontsloten via de Torenstraat.

Ten behoeve van het bestemmingsplan Grotestraat 47 wordt tegelijkertijd met de ter inzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan de procedure voor een besluit hogere geluidsgrenswaarden gestart voor de woningen aan de Grotestraat.

Met ingang van 31 augustus 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/openbare bekendmakingen/bestemmingsplannen. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het idn-nummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.0756.BP11SbkGrotestr47-ON02. Tot en met 11 oktober 2011 is eenieder gerechtigd mondeling en/of schriftelijk zienswijzen ten aanzien van de ontwerpbestemmingsplannen in te dienen bij de gemeenteraad, postbus 450, 5830 AL Boxmeer. Indien u mondeling wilt inspreken dan kunt u zich wenden tot de heer B. Tolkamp van de afdeling Vergunningen, telefoon (0485) 585911.

Naar boven