Ontwerpbestemmingsplan ‘Blankenadijk 2’ – Bathmen

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 3 februari 2011 tot en met 16 maart 2011 voor eenieder ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Blankenadijk 2’.

Het plan betreft het omzetten van de agrarische bestemming in een woonbestemming, het uitbreiden van de woonfunctie naar de voormalige zomerboerderij en het slopen en herbouwen van enkele bijgebouwen op het perceel.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P252-OW01 en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op

http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P252-/NL.IMRO.0150.P252-OW01/

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en in Bathmen: Openbare Bibliotheek, Schoolstraat 13.

Gedurende deze periode van zes weken kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan Blankenadijk 2 kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegezonden aan de Gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer, o.v.v. ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Blankenadijk 2’. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en-beroep. Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan Blankenadijk 2 kenbaar te maken bij Esther Busman van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 0570.

Naar boven