Terinzage leggen voorontwerpbestemmingsplan ‘2e partiële herziening bestemmingsplan Rijnfront’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘2e partiële herziening bestemmingsplan Rijnfront’ gedurende 6 weken ter inzage ligt voor inspraak.

Het gebied van het voorontwerp van het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door de Oude Rijn, de gemeentegrens met Katwijk en de grens van het ontwerp van het 4e uitwerkingsplan Rijnfront.

In het voorontwerpbestemmingsplan wordt met name de bouw van woningen mogelijk gemaakt.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 3 februari 2011 gedurende 6 weken, dus tot en met woensdag 16 maart 2011 ter inzage.

Gedurende deze periode kunt u het voorontwerpbestemmingsplan inzien bij de centrale balie van het gemeentehuis Rhijngeesterstraatweg 13 in Oegstgeest op

  • maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en

  • op woensdag van 08.30 uur tot 22.00 uur.

Daarnaast is het plan toegankelijk via de website van de gemeente www.oegstgeest.nl in de rubriek ‘wonen en burgerzaken’.

Desgevraagd kan het plan op afspraak buiten kantooruren worden ingezien. U kunt daarvoor een afspraak maken via het secretariaat van het projectbureau Nieuw Rhijngeest, telefoon 071-5191705.

Gedurende de terinzagetermijn kan een ieder zijn inspraakreactie omtrent het voorontwerp mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven