Ontwerpbestemmingsplan ‘Verplaatsing supermarkt te Diessen’.

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van vrijdag 26 augustus 2011 voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening):

‘Verplaatsing supermarkt te Diessen’

U kunt het plan inzien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Vrijthof 10 te Hilvarenbeek. Ook kunt u het, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.hilvarenbeek.nl) en op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende directe link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0798.BPsupermarktdiesse-ON01

Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met donderdag 6 oktober 2011.

Omschrijving plan

Het doel van het bestemmingsplan is om de huidige supermarkt aan de Kerkstraat te Diessen te verplaatsen naar de Julianastraat 38–40 te Diessen. Op de nieuwe locatie is op dit moment de showroom van naastgelegen autobedrijf Vingerhoets gevestigd. Het bestaande gebouw zal intern worden verbouwd tot supermarkt en zal aan de zuidzijde worden uitgebreid met circa 412 m2.

Ligging plangebied

Het plangebied ligt aan de noordzijde van de kern Diessen, aan de Julianastraat. Vanuit de Julianastraat loopt een weg naar de achterzijde van het terrein, die tevens als ontsluiting dient voor de omringende bedrijven. Het plangebied wordt aan de noord- en oostzijde begrensd door de Julianastraat, aan de zuidzijde loopt de Julianastraat verder door en bevindt zich de Rijtseweg, aan de westzijde is de Docfastraat gelegen.

Op de kaart die bij het plan hoort, staat de exacte begrenzing aangegeven.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan aan de gemeenteraad kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek.

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het cluster RO, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 8300.

Hilvarenbeek, 25 augustus 2011

Naar boven