Voorbereidingsbesluit Stitswerderweg 42 te Middelstum

De gemeenteraad van Loppersum heeft in haar vergadering van 27 juni 2011 ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Stitswerderweg 42 te Middelstum, een en ander zoals aangegeven op de bij het raadsbesluit behorende tekening. Het voorbereidingsbesluit is genomen in het kader van de vrijstellingsprocedure voor een windturbine op het perceel. Zodra de vrijstellingsprocedure vervolgd wordt staat hiertegen de gebruikelijke rechtsgang open.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na publicatie (30 augustus 2011) en ligt gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage op het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum.

Tevens is het voorbereidingsbesluit op de volgende wijze te raadplegen:

  • digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • digitaal als PDF-bestand op de gemeentelijke website www.loppersum.nl onder de rubriek ‘Actueel → Bestemmingsplannen → Voorbereidingsbesluiten’.

Op grond van het bepaalde in artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar of beroep mogelijk.

Naar boven