Voorbereidingsbesluit ex artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening

De gemeenteraad heeft op 22 augustus 2011 verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid zowel voor het gebied ‘Bennekom-Oost’ als ‘Bennekom-West’.

Het gebied van Bennekom-West waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, betreft het bebouwde gebied dat globaal begrensd wordt door de Edeseweg, Molenstraat, Commandeursweg, Kierkamperweg en Bovenweg aan de oostzijde, aan de westzijde door Wildekamp, Dr. W. Dreeslaan en Nergenase Bosweg. Aan de noordwestzijde wordt het gebied begrensd door de Van Balverenweg, Bovenbuurtweg, Geerhoeve, Doornboshoeve en Westbreukelderweg. Tot slot wordt het gebied aan de noordzijde begrensd door Hoekelumsebrinkweg.

Het gebied van Bennekom-Oost waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, betreft het bebouwde gebied dat aan de oostzijde globaal begrensd wordt door de Selterskampweg, Dikkenbergweg, Bornweg, Papenpad en Oude Diedenweg. Aan de westkant wordt het gebied begrensd door de Bovenweg, Kerkhoflaan, Nassaulaan, Bergakkerweg, Schoolstraat, Strooijweg en Edeseweg. Tot slot wordt het gebied aan de noordzijde begrensd door de Oost Breukelderweg.

Het besluit treedt op 23 augustus 2011 in werking.

Het besluit ligt met bijbehorende tekening met ingang van heden ter inzage bij raadhuis De Doelen, Achterdoelen (ingang Bouwen, Wonen, Milieu) in Ede. Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via: http://www.ede.nl/bestemmingsplannen.

Op deze website vindt u een link naar het besluit op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Een voorbereidingsbesluit maakt het mogelijk om ongewenste ontwikkelingen tegen te gaan in de periode dat een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Tegen het nemen van een voorbereidingsbesluit staan geen bezwaar en beroepsmogelijkheden open.

Ede, 22 augustus 2011

Naar boven