Ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk Meentweg 2011, Eemnes

Burgemeester en wethouders van Eemnes maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk Meentweg 2011 ter inzage ligt. Dit in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

Het plangebied van het bestemmingsplan Wakkerendijk Meentweg 2011 omvat de lintbebouwing ten westen van de Wakkerendijk en de Meentweg, de dijk en de weg zelf, met uitzondering van het gedeelte Wakkerendijk 2 t/m 34 en de Meentweg 1. In het plangebied is tevens de kerk aan de Wakkerendijk 49 met de direct daarop aansluitende bebouwing gelegen.

Het ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk Meentweg 2011 is opgesteld ter vervanging van het geldende bestemmingsplan Wakkerendijk Meentweg 1e wijziging (1999). Het ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk Meentweg is een consoliderend plan. Dat wil zeggen dat de bestaande situatie als uitgangspunt is genomen. Bij de opstelling van het ontwerpbestemmingsplan zijn de inspraakreacties op het voorontwerp betrokken.

Periode van terinzagelegging

Het college legt nu het ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk Meentweg 2011 op grond van het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening (Wro) met ingang van maandag 29 augustus 2011 gedurende zes weken ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk Meentweg 2011 kunt u inzien bij de balie Bouwen en Wonen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk Meentweg 2011 te raadplegen via de website (www.eemnes.nl) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk Meentweg 2011 indienen bij de gemeenteraad van Eemnes, Postbus 71, 3755 ZH  Eemnes, onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk Meentweg 2011’. Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzageligging, een afspraak te worden gemaakt met mevrouw D. Boelmans, telefoonnummer (035) 75 13 167. Het is niet mogelijk telefonisch of via email uw zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven