Vastgesteld projectbesluit en van rechtswege verleende bouwvergunning 1e fase Krumselaarseweg I

Burgemeester en Wethouders van Barneveld maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 28 juni 2011 het projectbesluit heeft vastgesteld en dat het college op 26 juli 2011 een bouwvergunning 1e fase van rechtswege heeft verleend voor het oprichten van een agrarisch bedrijf aan de Krumselaarseweg ongenummerd, kadastraal bekend, sectie C, nummer 4706 in Barneveld.

Het projectbesluit en de bouwvergunning 1e fase liggen van 26 augustus tot en met 6 oktober 2011 ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2).

Het projectbesluit en de bijbehorende stukken zijn vanaf 26 augustus 2011 ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website (www.barneveld.nl). De betreffende documenten staan dan onder de rubriek ‘Actueel’, categorie ‘Bekendmakingen’. Onder het kopje ‘Ruimtelijke Ordening’ treft u bij ‘vastgesteld projectbesluit en van rechtswege verleende bouwvergunning 1e fase Krumselaarseweg I’ de bijbehorende documenten aan.

Daarnaast is het projectbesluit in te zien op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0203.4000-0002

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://gis.barneveld.nl/plannen/NL.IMRO.0203.4000-/NL.IMRO.0203.4000-0002

Het projectbesluit en het besluit bouwvergunning 1e fase van rechtswege worden in het kader van de beroepsprocedure als één besluit aangemerkt.

Als u, als belanghebbende een zienswijze naar voren heeft gebracht en het niet eens bent met dit besluit, kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht beroep instellen. Op grond van artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht kan ook door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, beroep worden ingesteld.

In het beroepschrift moet u gemotiveerd aangeven waarom u het niet eens bent met de beslissingen, en, indien van toepassing, waarom u destijds geen zienswijze naar voren heeft kunnen brengen.

Uw beroepschrift kan vanaf 26 augustus 2011 gedurende zes weken worden ingediend bij de rechtbank Arnhem, Sector Bestuursrecht (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem).

Ook kan tijdens deze periode een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank Arnhem. De rechtbank stuurt u bericht over het griffierecht dat u moet betalen voor het behandelen van uw beroepschrift en eventueel uw verzoek om voorlopige voorziening.

Naar boven