Ontwerpbestemmingsplan ‘Boordseweg 77’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat met ingang van 26 augustus 2011 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Boordseweg 77’.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van 2 vrijstaande woningen op het perceel Boordseweg 77 te Nuenen, kadastraal bekend gemeente Nuenen, sectie D, nrs. 3091, 3492.

Het ontwerpbestemmingsplan kan op het gemeentehuis worden ingezien bij de balie Wonen en Openbare Ruimte.

Het plan is ook raadpleegbaar via de gemeentelijke internetsite: www.nuenen.nl en de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Boordseweg 77’ kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenenBoordsew77-C001

Eenieder kan binnen de termijn van tervisieligging een zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10000, 5670 GA Nuenen.

Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend bij de heer G.J. Andriessen van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 040-2631648).

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. maken voorts bekend dat zij voornemens zijn in verband met dit bestemmingsplan hogere grenswaarden als bedoeld in de Wet geluidhinder vast te stellen. Het ontwerp van deze beschikking ligt eveneens met ingang van 26 augustus 2011 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis.

Het akoestisch onderzoek kan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze periode kan eenieder zijn of haar opmerkingen hierover schriftelijk kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Nuenen, postbus 10000, 5670 GA Nuenen.

Ook over deze ontwerpbeschikking kan een mondelinge zienswijze worden ingediend bij de heer G.J. Andriessen van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 040-2631648).

Nuenen, 25 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven