Ontwerpbestemmingsplan ‘Huurlingsedam fase 1’

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan ‘Huurlingsedam fase 1’ op het gemeentekantoor ter inzage ligt. Het plan heeft enerzijds betrekking op de daar al gerealiseerde bebouwing en anderzijds op de ontwikkeling van een nieuw gedeelte van deze woonwijk. Het plangebied is globaal gelegen tussen Zuiderdreef, Huurlingsedam, Graafseweg en de wijk Kerkeveld. Het plan wordt opnieuw ter visie gelegd omdat eerder niet de juiste digitale versie is gepubliceerd.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 25 augustus 2011 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00–19.30 uur in het Informatiecentrum. Op afspraak kunt u ook ’s middags stukken inzien. Het plan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer (024) 649 23 36.

Wijchen, 24 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven