Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied Laagveld’ t.b.v. Krampenloop 31 te Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken op grond van artikel 3.6, lid 1, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 29 augustus 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt het op 16 augustus 2011 door het college vastgestelde besluit tot het vergroten van het agrarisch bouwblok gesitueerd aan de:

  • Krampenloop 31, 4706 PT te Roosendaal.

Het voornemen bestaat het huidige bouwblok te vergroten zodat de beoogde bedrijfsuitbreiding kan worden gerealiseerd.

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor alsmede bij de Openbare bibliotheek, Markt 54 te Roosendaal. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal: www.roosendaal.nl.

Roosendaal, 26 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

J.M.L. Niederer,

burgemeester.

J.P. Kruf,

secretaris.

Naar boven