Ontwerp omgevingsvergunning uitrit brandstofverkooppunt Westervoortsedijk te Arnhem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een uitrit ten behoeve van een te realiseren brandstofverkooppunt aan de Westervoortsedijk te Arnhem met het zaaknummer 2011-08-00493. Voor het project is naast de activiteit aanleggen van een uitweg ook de activiteit planologische afwijking op grond van 2.12, eerste lid onder a, °3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht aangevraagd.

Voor de bereikbaarheid van het te realiseren tankstation wordt er een uitweg gerealiseerd. De aanvraag omgevingsvergunning voorziet in het (planologisch) mogelijk maken van de realisatie van de uitweg.

Inzien

De ontwerpbeschikking van de omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen vanaf 25 augustus 2011 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur bij het loket Bouwen, Wonen en Leefomgeving (BWL) in het Stadhuis aan de Koningstraat 38 te Arnhem, telefoon 0900-1809. Deze bekendmaking, de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende plankaart zijn ook in te zien via onze website www.arnhem.nl/bestemmingsplan alsmede via de internetpagina www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Eenieder kan binnen de bovengenoemde termijn bij voorkeur schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerp omgevingsvergunning indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Arnhem (per adres: dienst Stadsbeheer, afdeling Vergunningen, Postbus 9200, 6800 HA Arnhem), onder vermelding van het betreffende dossiernummer. U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken binnen de bovengenoemde periode. Voor informatie over het ontwerpbesluit en een afspraak voor het kenbaar maken van uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 0900-1809. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.

Arnhem, 24 augustus 2011

Naar boven