Ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning Haarlemmerstraatweg 52

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning wijziging gebruik groenstrook naar bedrijfsdoeleinden, met ingang van donderdag 25 augustus 2011 tot en met 5 oktober gedurende 6 weken ter inzage ligt.

De aanvraag heeft betrekking op het wijzigen van het gebruik van gronden met de bestemming ‘Groen’ naar ‘Bedrijfsdoeleinden’. De gronden zijn gelegen aan de Haarlemmerstraatweg 52.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 25 augustus 2011 tot en met woensdag 5 oktober 2011, op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur, ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest. Tevens is het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest (www.oegstgeest.nl), in de rubriek ‘Bestemmingsplannen’ onder ‘Nu ter inzage’. Nadere informatie is verkrijgbaar bij de afdeling Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 071-5191 793.

Gedurende de terinzagetermijn kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen betreffende dit ontwerpbesluit. Er kan een afspraak worden gemaakt voor het indienen van een mondelinge zienswijze of de zienswijze kan schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven