Voornemen verlenen ontwerp omgevingsvergunning tijdelijk afwijken bestemmingsplan kom Domburg (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Wij maken bekend dat wij van plan zijn om op grond van artikel 2.12, lid 2, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht tijdelijk af te wijken van het bestemmingsplan ‘Kom Domburg’ voor de volgende omgevingsvergunning:

Domburg

  • Locatie: Dr. B. Vaandragerslaan 1 (locatie vm. Rabobank kantoor)

  • Voor: het tijdelijk afwijken van het bestemmingsplan voor het gebruik als parkeerterrein en het aanleggen van een parkeerterrein

De ontwerp omgevingsvergunning, de aanvraag en de daarbij behorende stukken liggen van 3 februari 2011 t/m 16 maart 2011 ter inzage. Binnen deze termijn zijn de stukken in te zien op de gemeentelijke website www.veere.nl onder ‘De Kaart - Domburg - ruimtelijke plannen - ontheffingen’. Ten slotte is er de mogelijkheid om de stukken in te zien op het gemeentehuis. Van 3 februari 2011 t/m 16 maart 2011 kunnen belanghebbenden een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen bij het college. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mw. L. (Loes) Donders, tel. (0118) 555 352.

Domburg, 2 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Veere,

de secretaris,

J.S. de Regt.

De burgemeester,

R.J. van der Zwaag.

Naar boven