Ontwerpuitwerkingsplan (artikel 3.6 Wro)

Van donderdag 25 augustus tot en met woensdag 5 oktober 2011 ligt het ontwerp van het uitwerkingsplan bestemmingsplan ENKA-terrein, Boswonen, deelgebied E te Ede met de daarbij behorende stukken ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via:

http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het ontwerp van het uitwerkingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden van het uitwerkingsplan zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Het betreft een gebied in de meest noord-oostelijke hoek van het ENKA-terrein. Gelegen aan de Dr. Hartogsweg en naast het terrein van Karakter.

Het uitwerkingsplan voorziet in de realisatie van 18 vrijstaande woningen.

Belanghebbenden kunnen gedurende de hiervoor genoemde periode:

  • een schriftelijke zienswijze over het ontwerp van het uitwerkingsplan zenden aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over het ontwerp van het uitwerkingsplan kenbaar maken bij de heer J.F. de Leeuw, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680 165.

Ede, 24 augustus 2011

Naar boven