Ontwerp ‘Herzien uitwerkingsplan fase II Villawijk Stalberg-Oost, kavels Postweg’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de terinzagelegging van het ontwerp ‘Herzien uitwerkingsplan fase II Villawijk Stalberg-Oost, kavels Postweg’ bekend. Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de kavels aan de Postweg. Volgens het ‘Uitwerkingsplan II, Villawijk Stalberg-Oost’ is een bouwhoogte van drie lagen mogelijk. Dit achten wij vanuit stedenbouwkundig oogpunt niet wenselijk voor de kavels aan de Postweg. De bouwhoogte voor deze kavels wordt in het herziene plan gesteld op twee bouwlagen.

Het ontwerpuitwerkingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 25 augustus 2011 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie. De openingstijden van de Stadswinkel kunt u vinden onder het kopje ‘belangrijke gegevens’ op de gemeentelijke informatiepagina.

Het ontwerpuitwerkingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl, in de rubriek Wonen en Milieu, onder Overige bestemmingsplannen.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden ten aanzien van het ontwerpuitwerkingsplan mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 3434 te 5902 RK Venlo. Het is niet mogelijk om per e-mail zienswijzen in te dienen. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u binnen genoemde termijn een afspraak maken met mevrouw M. Bovee van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar onder doorkiesnummer 077-3596946.

Venlo, 24 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Venlo.

Naar boven