Vastgesteld wijzigingsplan Mr. de la Courtstraat 2

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8, vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan Mr. de la Courtstraat 2 is vastgesteld. Het plan ligt met ingang van 25 augustus 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij de gemeentebalie. Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.eersel.nl.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het plan is de toepassing van een wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan Kom Vessem. Het wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor Mr. de la Courtstraat 2 Vessem.

Het plan maakt de realisatie mogelijk van 1 nieuwe woning.

Bent u het met dit plan niet eens?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het bestemmingsplan. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen.

Wie kan er beroep instellen?

Op het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Alleen als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze kenbaar te maken, kunt u beroep instellen. Anders is dit niet mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Joosten, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte te bereiken via (0497) 531 300.

Naar boven