Ontwerpbestemmingsplan verbindingszone aan de zuidoostrand van Rhenen

Van donderdag 25 augustus 2011 tot en met woensdag 5 oktober 2011 ligt ter inzage in het gemeentehuis aan de Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen het ontwerpbestemmingsplan:

Ecologische Verbindingszone Vogelenzang, Rhenen

  • Een ontwerpbestemmingsplan ex artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van de realisatie van een ecologische verbindingszone aan de zuidoostrand van Rhenen. Het plangebied wordt begrensd door de beboste steilranden van de Grebbeberg in het noorden en oosten, de toekomstige woonwijk Vogelenzang in het westen en de Cuneralaan in het zuiden. Een bestaande woning en bedrijf liggen eveneens in het gebied.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt, inclusief alle onderliggende stukken, van donderdag 25 augustus 2011 tot en met woensdag 5 oktober 2011 voor eenieder ter inzage.

  • Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn =NL.IMRO.0340.BPEVZVogelenzang-On01;

  • Het ontwerpbestemmingsplan is in PDF-bestanden in te zien op www.rhenen.nl onder actueel → ter inzage;

  • Een analoge (papieren) exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan is op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur in te zien aan de VROM-balie in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen.

Zienswijzen

Iedereen kan gedurende de termijn over bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met Brecht van der Meer op telefoonnummer 0317-681 712.

Kopieën

Afschriften van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges algemeen verkrijgbaar.

Naar boven