Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Te Werve West’

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken bekend dat het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan ‘Te Werve West’ in werking is getreden.

Nadat de gemeenteraad het plan in de vergadering van 14 juni 2011 ongewijzigd heeft vastgesteld, heeft het bestemmingsplan van donderdag 30 juni tot en met woensdag 10 augustus 2011 ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn van terinzagelegging is geen beroep ingesteld of een verzoek om schorsing of voorlopige voorziening ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Derhalve is het bestemmingsplan de dag na afloop van de terinzagelegging, te weten donderdag 11 augustus 2011, in werking getreden. Het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan vormt vanaf dat moment het toetsingskader voor de gemeente.

Het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan ‘Te Werve West’ is in te zien in het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. Ook is het plan digitaal raadpleegbaar, via www.rijswijk.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoekt u in dat laatste geval op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0603.bptewervewest-OH01.

Rijswijk, 25 augustus 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

mw. G.W. van der Wel-Markerink,

burgemeester.

drs. A. de Baat,

secretaris.

Naar boven