Omgevevingsvergunning Mulderskamp – verleend (uitgebreide procedure)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zutphen maakt bekend dat zij overeenkomstig het bepaalde in artikel 2.1, eerste lid onder a en c en artikel 2.2, eerste lid onder a en e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 6.5 van het Besluit omgevingsrecht en artikel 6.12, tweede lid, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening een omgevingsvergunning hebben verleend. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het bouwen van vier woningen, het slopen van een gebouw en het maken van een uitrit aan de Mulderskamp ong te Zutphen.

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ontvangen en voor het plan was geen verklaring van geen bedenkingen noodzakelijk. Het betreft namelijk een categorie plan waarvoor de Raad heeft aangegeven dat er geen verklaring van geen bedenkingen nodig is.

Inzien besluit

De verleende omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken vanaf donderdag 25 augustus 2011 voor een periode van zes weken ter inzage. U kunt in deze periode de stukken inzien bij het loket in het gemeentehuis. Tevens is het plan te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen op www.zutphen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO. 0301.OMG08Mulderskamp-vs01

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen tegen de verleende omgevingsvergunning een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank Zutphen, sector bestuursrecht, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Voor de behandeling van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De termijn voor het indienen van een beroepsschrift bedraagt zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop de omgevingsvergunning ter inzage is gelegd.

De omgevingsvergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De omgevingsvergunning treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

U kunt ook digitaal een beroepschrift indienen of om een voorlopige voorziening vragen bij genoemde rechtbank. Ga hiervoor naar http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht en maak gebruik van het voorgeschreven webformulier. Om hiervan gebruik te maken moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven