Ontwerpomgevingsvergunningen vergroting panden De Hoeve 1, Netersel en Helleneind 24, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) omgevingsvergunningen te verlenen (afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen) voor:

  • a. het uitbreiden van een rijwielzaak aan De Hoeve 1 te Netersel;

  • b. het vergroten van een woning aan het Helleneind 24 te Bladel.

De bouwplannen zijn in strijd met het bestemmingsplan (Bestemmingsplan Netersel 2010 respectievelijk Kom Bladel 2010), maar de omgevingsvergunningen maken het mogelijk hiervan af te wijken.

De ontwerpomgevingsvergunningen, inclusief de ruimtelijke onderbouwingen en bijbehorende stukken, liggen 23 augustus tot en met 3 oktober 2011 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. U kunt daar terecht op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook inzien via www.bladel.nl/bestemmingsplanraadplegen.

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvragen omgevingsvergunning kan iedereen gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk een gemotiveerde zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie over deze bouwplannen kunt u contact opnemen met de Centrale Balie of met André van der Heijden van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, augustus 2011

Naar boven