Bekendmaking Omgevingsvergunning ‘Slinge 5’

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois maakt bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is een omgevingvergunning te verlenen voor het project ‘Slinge 5’.

Het plan maakt de verlenging van de instandhoudingtermijn van het zorgcentrum Zuid aan de Slinge 5 mogelijk tot 31 december 2020.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 26 augustus 2011 tot en met donderdag 6 oktober 2011 ter inzage bij:

  • Deelgemeente Charlois, Boerhaavestraat 11, 3083 DA Rotterdam.

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website

www.rotterdam.nl/wonen_en_leven/bestemmingsplannen. Daarna klikt u op ‘bestemmingsplannen’ in de linkerrij. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder over het ontwerpbesluit schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois, Postbus 5410, 3008 AK Rotterdam. Na telefonische afspraak (010-4107 424) kunnen zienswijzen gedurende deze termijn ook mondeling naar voren gebracht worden.

Rotterdam-Charlois, 24 augustus 2011

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois,

de secretaris,

J.W.E. van de Poel.

Naar boven