Ontwerpbestemmingsplan Koekoeksweg 21, IJsselmuiden

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend, dat met ingang van woensdag 24 augustus 2011 bij de receptie in het stadhuis, bezoekadres Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen, zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Koekoeksweg 21 IJsselmuiden, NL.IMRO.0166.00991082-OW01, ter inzage ligt. Ook kunt u het plan inzien op www.kampen.nl/bekendmakingen.

Het ontwerpplan voorziet in een beëindiging van het bestaande tuinbouwbedrijf en de aanleg van een drietal nieuwe erven. Hierop komen drie vrijstaande woningen, twee twee-onder-een-kap woningen en vier rijwoningen voor senioren gebouwd rondom een gemeenschappelijke openbare ruimte. De overige ruimte rondom de woningen is als tuin ingericht, behorend bij de woningen. De erven worden omgeven door houtsingels. De resterende ruimte tussen de erven wordt als weide ingericht. Door het midden van het plangebied loopt een langzaamverkeerroute welke als onderdeel van een kleinschalig padennetwerk aangesloten kan worden op de omliggende woongebieden.

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 5009, 8260 GA Kampen onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Koekoeksweg 21 IJsselmuiden’. Voor het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling en Advisering via (038) 33 92 823.

Naar boven