Bestemmingsplan ‘Waterfront-Zuid - De Bakens’

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de herziening van een gedeelte van het bestemmingsplan Waterfront-Zuid Waterstad. Het bestemmingsplan Waterfront-Zuid - De Bakens maakt woningbouw mogelijk in een klein deel van het project Waterfront. Het plangebied is gelegen tussen de bestaande jachthaven De Knar en de provinciale weg N302.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Waterfront-Zuid - De Bakens’ ligt met ingang van 25 augustus 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan eenieder omtrent ontwerpbestemmingsplan schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Informatie: de heer T. Ferwerda, tel. 0341 411153.

Het plan kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl). Het plan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.harderwijk.nl (wonen en leven, ruimtelijke plannen, waterfront).

Naar boven