Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied 1997 Markelo, wijzigingsplan Rijssenseweg’ (wijzigingsplan)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 19 juli 2011 het bestemmingsplan Buitengebied 1997 Markelo, wijzigingsplan Rijssenseweg gewijzigd hebben vastgesteld.

Het plan voorziet ineen wijziging van de ter plaatse geldende agrarische bestemming in een woonbestemming om de bouw van een woning aan de Rijssenseweg (naast nummer 57) mogelijk te maken.

Het bestemmingsplan is als volgt gewijzigd vastgesteld: Het bouwblok is zodanig aangepast zodat ten zuiden van de woning geen bebouwing is toegestaan.

Het vastgestelde plan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) ligt met ingang van 18 augustus gedurende zes weken ter inzage en is voor een ieder gedurende openingstijden in te zien in het gemeentelijk informatiecentrum, de Höfte 7 te Goor.

Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’. Hier vindt u de rechtstreekse link naar het vastgestelde bestemmingsplan: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.BGxMKLxRijssewxong-VS10

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.BGxMKLxRijssewxong-VS10

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij het college van Burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht;

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij het college van Burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht;

  • Een ieder die bedenkingen heeft tegen voorgenoemde wijzigingen die bij de vaststelling van het plan zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

17 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. J.H.A. Goudt,

burgemeester.

G. van Hofwegen,

secretaris a.i.

Naar boven