Ontwerpprojectbesluit/bouwvergunning, ex artikel 3.10 Wro

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een projectbesluit voorbereiden voor de realisatie van een bedrijfsloods op het perceel ’s-Gravenweg 9 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp projectbesluit en ontwerp bouwvergunning ten behoeve van de realisatie van een bedrijfsloods op voornoemde locatie voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerp projectbesluiten en ontwerp bouwvergunning liggen vanaf 17 augustus 2011 gedurende 6 weken ter inzage in het raadhuis van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage liggende stukken. De stukken met betrekking tot het ontwerpprojectbesluit zijn in deze periode digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1892.PbGravenweg9-Ow01.

Dit plan is ook te downloaden vanaf de FTP-server van de gemeente http://zuidplas.gemeentedocumenten.nl/ onder nummer IMRO.1892.PbGravenweg9-Ow01. Op de website van de gemeente Zuidplas is het plan tevens te zien als pdf-bestand (www.zuidplas.nl).

Gedurende deze periode van zes weken kan door een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp projectbesluit en ontwerp bouwvergunning naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL.

Naar boven