Wijziging route gevaarlijke stoffen gemeente Huizen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maken overeenkomstig artikel 15.2 lid 2 van de Wet vervoer gevaarlijke stoffen bekend dat van 18 augustus tot en met 28 september 2011 het ontwerpraadsbesluit tot wijziging van de route gevaarlijke stoffen in Huizen ter inzage ligt.

Inhoud wijziging

De route over de weg voor het transport van gevaarlijke stoffen loopt vanaf de ontsluiting van de A27 via de Randweg, ’t Merk, Huizermaatweg en Zuiderzee naar bedrijventerrein ’t Plaveen.

Uit onderzoek is gebleken dat diverse wegen op bedrijventerrein ’t Plaveen onderdeel zijn van de route, zonder dat deze voor het transport van gevaarlijke stoffen (hoeven te) worden gebruikt. Het wijzigingsbesluit is erop gericht om deze ‘overbodige’ wegen uit de route te halen. Voor het overige verandert de route niet.

Inzien van het ontwerpbesluit

U kunt het ontwerpraadsbesluit inclusief bijlagen inzien bij het klantcontactpunt (receptie) in het gemeentehuis, Graaf Wichman 10 in Huizen. De openingstijden van het klantcontactpunt zijn: maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:00 uur, vrijdag van 8:30 tot 16:00 uur.

Als u een toelichting op het ontwerpbesluit wilt, kunt u hiervoor een afspraak maken met de heer E. Weyland van de afdeling Omgeving, telefoon (035) 52 81 625.

Indienen zienswijze

Wilt u uw zienswijze op het ontwerpbesluit indienen, dan kan dat. Richt uw gemotiveerde bezwaarschrift dan uiterlijk 28 september 2011 aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen. Het postadres is: postbus 5, 1270 AA Huizen.

Naar boven