Bestemmingsplan Landgoed Driessen; ontwerp-uitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 9

Het College van Waalwijk maakt bekend dat een ontwerp-uitwerkingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening is opgesteld voor gebiedsgedeelten gelegen in plandeel ‘de Bibliotheek’ van het bestemmingsplan Landgoed Driessen.

Het ontwerpplan voor fase 9 heeft betrekking op gebied gelegen aan de oostkant van ‘de Bibliotheek’, ten zuiden van de Oudestraat en ten westen van de bomenbuurt in Sprang-Capelle en bestaat uit twee deelgebieden, zoals op de plankaart van dit ontwerp uitwerkingsplan is weergegeven. Een deel, omvattende 10 twee-onder-een-kapwoningen is gelegen ten noorden van de centrale oost-west groenstructuur en het tweede gebiedsdeel, bestaande uit 12 twee-onder-een-kapwoningen en 4 kavels voor vrijstaande woningen ten oosten daarvan, ten zuiden van genoemde groenstructuur. Genoemde 4 kavels zijn eerder opgenomen in het uitwerkingsplan ‘de Bibliotheek, fase 5’ en zijn in dit ontwerpplan met een enigszins verruimde maatvoering en dakhelling opgenomen.

Het ontwerp-uitwerkingsplan bestaat uit een plankaart en juridische voorschriften (regels) en is voorzien van een plantoelichting. Dit ontwerpplan ligt tezamen met het bestemmingsplan Landgoed Driessen met ingang van 19 augustus 2011 voor een ieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis te Waalwijk, Taxandriaweg 6 tijdens openingstijden. Dit ontwerpplan kan ook via elektronische weg worden ingezien via www.waalwijk.nl, ga snel naar Ruimtelijke Plannen en kies vervolgens onder verder lezen: Bekendmaking ontwerp uitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 9.

Belanghebbenden kunnen met ingang van 19 augustus t/m 29 september 2011 schriftelijk danwel mondeling een zienswijze over dit ontwerpplan aan het college kenbaar maken. Schriftelijk door vóór 30 september 2011 een reactie naar het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk te zenden. Mondeling door vóór 19 september a.s. telefonisch contact op te nemen met de afdeling Ruimte & Economie, telefoon 0416-683456 met de heren Ummels of Sijlaar. Ook voor nadere informatie kunt u met hen contact opnemen.

Het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is mogelijk.

Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus:info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet die zijn te raadplegen via www.waalwijk/gemeente/contact met de gemeente.

Waalwijk, 18 augustus 2011

Het College van Waalwijk.

Naar boven