Besluit omgevingsvergunning Barrierweg 62 a

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2,12 eerste lid onder a, onder 3˚ van de Wabo, medewerking hebben verleend voor het gedeeltelijk verbouwen van het bijgebouw en in het gebruik nemen voor mantelzorg op de locatie Barrierweg 62 a te Liempde.

Ter inzage en/of informatie

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 augustus 2011 gedurende zes weken, dus tot en met donderdag 29 september 2011, ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis, ingang Markt. Voor informatie over en inzage van de stukken kunt u telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Wonen en Milieu, (0411) 65 52 49. Inzage kan alleen na telefonisch afspraak. Ook is het besluit met bijbehorende stukken te raadplegen via www.ruimtelijkplannen.nl.

Beroep

Belanghebbende die eerder een zienswijze tegen het betreffende ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht en belanghebbende die aan kunnen tonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen een termijn van zes weken (van zaterdag 20 augustus 2011 tot en met vrijdag 30 september 2011) schriftelijk een gemotiveerd beroepsschrift met betrekking tot het projectbesluit indienen bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA, ’s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtbank.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Als beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens om het treffen van een voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang.

Naar boven