Vaststelling bestemmingsplan ‘Sportcomplex Strijthagen’

Omschrijving

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken Burgemeester en Wethouders van de gemeente Landgraaf bekend dat de gemeenteraad op 7 juli 2011 het bestemmingsplan ‘Sportcomplex Strijthagen’ gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft vastgesteld. De wijzigingen hebben met name betrekking op het verduidelijken van het mogelijke gebruik binnen het plangebied.

Het gebied is globaal gelegen op de hoek Einsteinstraat–Hofstraat. Kadastraal bekend gemeente Landgraaf, sectie D, nr. 852 (gedeelte perceel). Op de betreffende gronden zijn zowel Sport en Leisure als voetbalvereniging Schaesberg actief.

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van 18 augustus 2011 t/m 28 september 2011 ter inzage bij de balie Vergunningen van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 te Landgraaf (openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00–12.30 uur en donderdag tevens van 14.00–17.00 uur).

Belanghebbenden kunnen gedurende de bovengenoemde termijn, ingevolge het bepaalde in artikel 8.2 Wet ruimtelijke ordening, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan de indiener van het beroepschrift verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken zijn digitaal in te zien via onze website (www.landgraaf.nl, via Ruimtelijke plannen) of via de landelijke website (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Naar boven