(Gewijzigde) vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied Ankeveen’

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat de raad van de gemeente Wijdemeren in haar vergadering van 30 juni 2011 het bestemmingsplan ‘Buitengebied Ankeveen’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Plangebied

Het plangebied ligt tussen de Loodijk, Cannenburgerweg, Herenweg, Horstermeerpolder, Spiegelplas en de Hollandse Kade. In het plangebied liggen de twee bedrijventerreinen de Boomgaard en de Slenk. De kern Ankeveen valt buiten dit bestemmingsplan.

Inzage

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Ankeveen’ en de hierbij behorende stukken liggen van 18 augustus tot en met 29 september 2011 (6 weken) ter inzage bij afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Rading 1 in Loosdrecht. U kunt hier tussen 08.30 en 12.30 uur het bestemmingsplan inzien. Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Ankeveen’ is met bijbehorende stukken tevens te raadplegen via www.wijdemeren.nl (bij actueel/ter inzage) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • zij die een zienswijze hebben ingesteld tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad in te dienen;

  • eenieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

Bij het indienen van een beroepsschrift bestaat de mogelijkheid om te verzoeken om een voorlopige voorziening.

Wijdemeren, 17 augustus 2011

Burgemeester en wethouder voornoemd,

de secretaris,

J. Visser.

De burgemeester,

M.E. Smit.

Naar boven