Bestemmingplan Parkeerplaats Oude Lindestraat

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 18 augustus 2011 gedurende een termijn van zes weken, het ontwerpbestemmingsplan Parkeerplaats Oude Lindestraatvoor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan Parkeerplaats Oude Lindestraatwil de realisatie van een parkeerplaats ten behoeve van bestaande kantoorpanden en geplande woningen mogelijk maken. Het plangebied is gelegen op een deel van het binnenterrein tussen de bestaande huizenblokken gelegen aan de Oude Lindestraat, de Hamerstraat, de Smedenstraat/Ambachtsstraat en de Kruisstraat.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de afdeling Publiekszaken van de gemeente Heerlen, Stadhuis, Geleenstraat 27, balie 16-17-18. Openingstijden: werkdagen van 8.30 tot 14.00 uur, donderdag tot 20.00 uur. Telefoon: 045-5604488.

Het ontwerp bestemmingsplan (inclusief de bronbestanden) kan tevens, gedurende de inzage periode, digitaal worden ingezien via de gemeentelijke website, via de pagina www.ruimtlijkeplannen.heerlen.nl en via het landelijk portaal www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan, gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken, schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerlen. Het is niet mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan: de Raad van de gemeente Heerlen, ter attentie van de afdeling Stadsplanning, Postbus 1, 6400 AA te Heerlen.

Een mondeling zienswijze kan op afspraak worden ingediend bij mevrouw H. Notermans van de afdeling Stadsplanning.

Voor eventuele vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw H. Notermans op tel: 045-5604273.

Naar boven