Ontwerpbeschikking hogere grenswaarde Gramsbergerstraat Coevorden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maken bekend, dat zij voornemens zijn in te stemmen met het verzoek om hogere grenswaarden ingevolge de Wet Geluidhinder vast te stellen ten behoeve van de realisatie van woningen binnen het ontwerpbestemmingsplan Gramsbergerstraat Coevorden in Coevorden;

  • vanwege industrielawaai tot maximaal 55 dB(A)

De ontwerpbeschikkingen en de andere ter zake zijnde stukken liggen ter inzage van 17 augustus tot en met 27 september 2011 tijdens de openingstijden in het Hof van Coevorden, bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, Kasteel 1 te Coevorden.

Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten kantoortijden mogelijk. U kunt hier ook terecht voor een mondelinge toelichting op de stukken. Tegen vergoeding van de kosten kan een afschrift van de ter inzage gelegde stukken worden verkregen.

Belanghebbenden kunnen tot en met 27 september 2011 schriftelijk of mondeling hun zienswijze tegen (een van) de ontwerpen naar voren brengen. Alleen als u nu uw zienswijze naar voren brengt kunt u in een later stadium in beroep gaan. De naar voren gebrachte zienswijzen worden mede ter inzage gelegd.

Degene die schriftelijk een zienswijze naar voren brengt, kan verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Het daartoe strekkend verzoek moet gelijktijdig met de zienswijze worden ingediend.

Degene die mondeling een zienswijze naar voren wil brengen, dient dit een week voor afloop van bovenstaande termijn kenbaar te maken. Vervolgens wordt dan een gedachtewisseling gehouden tussen de aanvrager, de gemeente en de overige aanwezigen.

Coevorden, 17 augustus 2011

Het college van b en w voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

Burgemeester.

M.N.J. Broers,

Secretaris.

Naar boven