Ontwerpbestemmingsplan Gramsbergerstraat Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Gramsbergerstraat Coevorden.

Het bestemmingsplan

Het plan omvat de juridisch-planologische regeling ten behoeve van de bouw van circa 28 grondgebonden woningen op het voormalige fabrieksterrein en circa 32 appartementen in de voormalige aardappelmeelfabriek.

Wanneer en waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het betreffende bestemmingsplan kan door eenieder worden ingezien van donderdag 18 augustus tot en met woensdag 28 september 2011 tijdens de openingstijden in het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt de bestemmingsplannen digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/terinzage.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Publieksservice, telefoon 14 0524.

Het indienen van een zienswijze is een voorwaarde om later een beroep in te stellen tegen het vastgestelde plan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Coevorden, 17 augustus 2011

Het college van b en w voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

Burgemeester.

M.N.J. Broers,

Secretaris.

Naar boven