Voorontwerpbestemmingsplan ‘Jirnsum’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat, overeenkomstig de gemeentelijke inspraakverordening, het voorontwerpbestemmingsplan ‘Jirnsum’ met bijbehorende stukken vanaf 17 augustus 2011 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het voorontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.BPJirnsum2010-VO01

Het voorliggende bestemmingsplan heeft betrekking op de bebouwde kom van Jirnsum en het bedrijventerrein ‘It String’, met uitzondering van Camping Molehiem, waarvoor een aparte bestemmingsplanprocedure wordt doorlopen.

Het bestemmingsplan Jirnsum heeft een conserverend karakter. Concreet betekent dit dat het bestemmingsplan gericht is op het regelen van de bestaande functies in het plangebied, daarbij rekening houdend met de wijzigingen die zijn opgetreden (verleende vrijstellingen, nieuw beleid) sinds het van kracht worden van de vigerende bestemmingsplannen. Tegelijk houdt het bestemmingsplan rekening met enkele toekomstige ontwikkelingen in de vorm van 3 wijzigingsbevoegdheden.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen een inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan indienen. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar het College van B&W van Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA te Grou.

Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u bij contact opnemen met mevrouw A.S. Beeksma of mevrouw N. de Visser-de Vries van de afdeling Beleidsontwikkeling en Projecten op telefoonnummer 0566-629 315 of 0566-629 325.

Naar boven