Projectbesluit Kerkslagen 9, Lierderholthuis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend, dat zij een projectbesluit, als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, hebben genomen voor de Kerkslagen 9 in Lierderholthuis.

Het projectbesluit biedt een planologische regeling voor de bouw van en vervangende bedrijfswoning buiten het bouwblok. Op basis van het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van Heino is dit thans niet mogelijk.

Op 10 augustus 2011 is het projectbesluit door middel van toezending bekend gemaakt aan de aanvrager.

Overeenkomstig artikel 3.11, lid 2, juncto afdeling 3.3 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.40, 3.41 en 3.45 Algemene wet bestuursrecht ligt de bouwvergunning met het projectbesluit met de bijbehorende stukken vanaf 18 augustus 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij het team publiekszaken. De stukken zijn ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens de termijn van ter inzage legging (dus tot en met 28 september 2011) kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp van het besluit beroep instellen bij de rechtbank te Zwolle-Lelystad.

U wordt verzocht in uw brief te vermelden: ‘beroep bouwvergunning met projectbesluit, nummer NL.IMRO.0177.PB20110003-0002/R1 2010012.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten:

  • naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep.

De indiening van een beroepschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. Als u van mening bent dat u door de onmiddellijke uitvoering van het besluit onevenredig in uw belang wordt getroffen, kunt u – alleen als u een beroepschrift hebt ingediend – de voorzieningenrechter van de rechtbank in Zwolle (sector bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle) om een voorlopige voorziening vragen.

Naar boven