Wijzigingsplan Helhoek 20, Groessen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend, dat zij op 9 augustus 2011 hebben besloten tot het vaststellen van het wijzigingsplan Helhoek 20 te Groessen ex artikel 3.6, eerste lid, sub a, van de Wet ruimtelijke ordening met bijbehorende stukken.

Het wijzigingsplan beoogt de bestemming ‘woondoeleinden’ om te zetten in een bestemming ‘niet-agrarische bedrijven’. Artikel 15 lid 12 van de voorschriften van het bestemmingsplan Buitengebied 2002, correctieve herziening 2004-2006 biedt hiertoe de mogelijkheid. De bedrijfsmatige activiteiten zijn gericht op het vervaardigen van sierhekwerken en poorten.

Beroep

Degene die tijdig zijn zienswijze heeft ingebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan met ingang van donderdag 18 augustus 2011 gedurende zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep.

Informatie

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 18 augustus 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis bij de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Voor inzage van de stukken buiten de openingstijden kan desgevraagd een afspraak worden gemaakt. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen op de gemeentelijkeinternetsite www.duiven.nl onder ‘plannen en projecten’.

Naar boven