Projectbesluit en besluit hogere grenswaarde Kwakscheweg 1 vastgesteld

Projectbesluit Kwakscheweg 1 vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oud-Beijerland maakt ingevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat op 12 juli 2011 het projectbesluit Kwakscheweg 1 is vastgesteld met als identificatiecode NL.IMRO.0584.PBBUITEN2010001-VG01.

Het plangebied betreft een perceel aan de Kwakscheweg 1 aan de zuidzijde van Oud-Beijerland. Het plangebied wordt begrensd door de Kwakscheweg ten noorden, de Langeweg ten westen en enkele vrijstaande burgerwoningen aan de overige zijden. Het projectbesluit heeft tot doel de vervanging van de bestaande woning mogelijk te maken.

Het projectbesluit is niet gewijzigd ten opzichte van het eerder ter inzage gelegen ontwerp-projectbesluit.

Besluit vaststelling hogere grenswaarde voor de woning Kwakscheweg 1

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oud-Beijerland maakt bekend dat op 12 juli 2011 voor de te bouwen woning aan de Kwakscheweg 1 te Oud-Beijerland de volgende hogere waarden zijn vastgesteld:

Weg

Hogere grenswaarde

Kwakscheweg

56 dB

Langeweg ten zuiden van de Zuiderrotonde

56 dB

Groeneweg

49 dB

Het besluit tot vaststelling hogere grenswaarde is niet gewijzigd ten opzichte van het eerder ter inzage gelegen ontwerpbesluit.

Terinzagelegging

Het vastgestelde projectbesluit, het vastgestelde besluit hogere grenswaarde voor de Kwakscheweg 1 en de bijbehorende stukken liggen vanaf 20 augustus tot en met 30 september 2011 ter inzage op de leestafel in de gemeentewinkel, gemeentehuis W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. De stukken kunnen in die periode worden ingezien van maandag tot en met vrijdag (behalve dinsdag) van 08.00 tot 17.00 uur en op dinsdag van 08.00–20.00 uur.

De stukken zijn ook te raadplegen op de gemeentelijke website www.oud-beijerland.nl (actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen en projectbesluiten). Het projectbesluit is bovendien digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepsmogelijkheid

Gedurende bovenvermelde termijn van terinzagelegging kan tegen het projectbesluit en het besluit tot vaststelling hogere grenswaarde beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • een belanghebbende die tijdig bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen over het ontwerpprojectbesluit of het ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarde naar voren heeft gebracht

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

Voorlopige voorziening

Wie tijdig beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State ook verzoeken om voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van het besluit op totdat op het verzoek is beslist.

Een beroepschrift dient te worden gezonden aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden toegezonden aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak, onder hetzelfde adres.

Oud-Beijerland, 19 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland.

Naar boven