Ontwerpbesluit omgevingvergunning Broeklanderdijk 17, Broekland

Op 24 november 2010 is een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het vergroten van de woning aan de Broeklanderdijk 17 in Broekland

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning biedt een planologische regeling voor het realiseren van de vergroting van de woning aan de Broeklanderdijk 17 in Broekland.

Op basis van het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Raalte’ is dit niet mogelijk. Om medewerking te verlenen van aan het voorgestane gebruik zijn burgemeester en wethouders voornemens om op grond van artikel 2.1, lid 1, sub c, juncto artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3° af te wijken van het bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 3 februari 2011 tot en met woensdag 17 maart 2011, overeenkomstig paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ter inzage liggen.

De stukken zijn te raadplegen in het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Raalte. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

U wordt verzocht in uw brief te vermelden: ‘zienswijzen ontwerp-bouwvergunning met ontwerp-projectbesluit, nummer OGV-2010-055

Wij wijzen u erop dat bij het niet (tijdig) indienen van een zienswijze, u in een later stadium geen beroep kunt instellen tegen het definitieve besluit.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via het team Vergunningen en Handhaving. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt, telefoon (0572) 347 799.

Naar boven