Bestemmingsplan ‘Bergharen, Stompendijk ongenummerd’ vastgesteld

Herziening bestemmingsplan (3.1 Wro)

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 juni 2011 het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Bergharen, Stompendijk ongenummerd’ heeft vastgesteld. Voor dit plan is ook een hogere waarde vastgesteld in het kader van de Wet Geluidhinder.

Het initiatief behelst de realisatie van een woongebouw met twee wooneenheden op het perceel Stompendijk ongenummerd (naast nummer 7) in Bergharen.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 18 augustus 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentekantoor. De openingstijden zijn op werkdagen van 8.30–12.30 uur en op woensdagavond van 17.00–19.30 uur. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. Het plan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende dit termijn kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Dit beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die zich tijdig met zienswijzen tot ons college hebben gewend en door belanghebbenden die aantonen daar redelijkerwijs niet toe in staat te zijn geweest.

Voorlopige voorziening

Hebt u er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt dan kunt een voorlopige voorziening vragen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet u indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA  's-Gravenhage. Bij het verzoek om een voorlopige voorziening moet een kopie van het beroepschrift worden bijgevoegd. Voor de behandeling van een beroepschrift, maar ook voor een verzoek om een voorlopige voorziening, is griffierecht verschuldigd.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wijchen, 17 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven