Onherroepelijk bestemmingsplan ‘BSC-terrein’ Benthuizen

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude maken ingevolge artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het onherroepelijke bestemmingsplan ‘BSC-terrein’ Benthuizen in werking is getreden.

Nadat de gemeenteraad het plan in zijn vergadering van 26 mei 2011 gewijzigd heeft vastgesteld, heeft het bestemmingsplan van 16 juni tot en met 27 juli 2011 ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn van terinzagelegging is geen beroep ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, noch is een voorlopige voorziening gevraagd. Derhalve is het bestemmingsplan de dag na afloop van de terinzagelegging, te weten donderdag 28 juli 2011, in werking getreden. Het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan vormt vanaf dat moment het toetsingskader voor de gemeente. Het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan ‘BSC-terrein’ Benthuizen is tijdens kantooruren in te zien in het gemeentehuis van Rijnwoude, Frederik van Eedenplein 4 te Hazerswoude-Rijndijk.

Ook is het plan digitaal raadpleegbaar, via www.rijnwoude.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoekt u in dat laatste geval op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.1672.BPBH2010BSCterrein-VG01

Burgemeester en wethouders voornoemd,

A.J.E. van der Werf-Bramer,

secretaris.

A. Latensetin van Voorst-Woldringh,

burgemeester.

Naar boven