Projectbesluit Antoniusstraat-Kluizenaarstraat te Ven-Zelderheide onherroepelijk

Het projectbesluit Antoniusstraat-Kluizenaarstraat te Ven-Zelderheide is vastgesteld en heeft met ingang van 21 april 2011 gedurende zes weken ter inzage gelegen. In samenhang met genoemd projectbesluit heeft tegelijkertijd de verleende bouwvergunning voor de bouw van vijf woningen ter inzage gelegen.

Het projectbesluit voorziet in een planologische regeling voor het bouwen van vijf woningen en een ontmoetingsruimte voor ouderen in de vorm van een gezamenlijke woonkamer/huiskamer.

Binnen de termijn is geen beroep ingesteld bij de rechtbank Roermond. Dat betekent dat het projectbesluit en de bouwvergunning met ingang van 2 juni 2011 onherroepelijk zijn geworden.

Het projectbesluit ligt ter inzage tijdens de openingstijden (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur) bij het Omgevingsloket van de gemeente Gennep aan het Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Voor inzage buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden via telefoonnummer 0485-494141.

Daarnaast is het projectbesluit raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer:

    NL.IMRO.0907.PB10015Antonongvez-OH01

    De bronbestanden van het projectbesluit zijn digitaal beschikbaar op:

    http://ro-online.robeheer.nl/0907/

  • Op www.gennep.nl → snel naar → bestemmingsplannen → projectbesluit Antoniusstraat-Kluizenaarstraat. Daarnaast is op de gemeentelijke website een link naar de landelijke website opgenomen waardoor u direct bij het juiste plan terecht komt.

Gennep, 17 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Gennep.

Naar boven