Kennisgeving afwijken bestemmingsplan ex artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° Wabo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Meppel maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij van plan zijn om met gebruik van artikel 2.12. eerste lid, onder a, sub 3° Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan voor het wijzigen van het gebruik op het perceel Woldstraat 30 (aanvraagnr. 1120291).

De gemeenteraad heeft bij besluit van 16 december 2010 categorieën aangewezen waarvoor geen verklaring van geen bedenkingen (vvgb) is vereist. Deze aanvraag valt hieronder.

De aanvraag met ontwerpbesluit en bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 11 augustus 2011 op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Grote Oever 26 te Meppel. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de website www.meppel.nl.

Vóór afloop van bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Meppel. Wanneer u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Meppel, Postbus 501, 7940 AM Meppel. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij het loket Bouwen & Wonen.

Burgemeester en wethouders van Meppel.

Naar boven