Verzoek tot wijziging van bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’ t.b.v. de aanleg van een ecologische verbindingszone langs de Oploosche Molenbeek

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat voor 12 percelen gelegen aan de Oploosche Molenbeek (omgeving Rijkevoort) een verzoek is ingediend om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening over te gaan tot wijziging van de gebiedsbestemming van deze gronden in de detailbestemming ‘Waterlopen (met natuurwaarden)’ om zodoende de gewenste aanleg van een ecologische verbindingszone (EVZ) mogelijk te maken.

Het verzoek en het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan liggen met ingang van 17 augustus 2011 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Boxmeer.

Het ontwerpbesluit is eveneens digitaal te raadplegen via de internetsite www.boxmeer.nl onder de kop ‘openbare bekendmakingen’.

Tot en met 27 september 2011 kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Voor het mondeling indienen van zienswijzen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met mevrouw Claassen van de afdeling Vergunningen via telefoonnummer (0485) 585911.

Naar boven